Acties en aanbiedingen


Nieuwsberichten

Natuurlijk hebben we altijd wel wat te melden en die berichten kun je hieronder teruglezen. Van vacatures tot informatie over hoe je een carport bouwt of welke beits je het beste kunt gebruiken voor het tuinhout.

Houthandel Drenthe

Wie hout nodig heeft voor het verbouwen van zijn woning, of tuinhout zoekt om een schutting of veranda te bouwen, zit bij Bouwmarkt Schoonoord Houthandel Drenthe goed. Wij zijn specialist in tuinhout en vurenhout.

Lees meer »

Zo kies je een rolmaat

Het meest betrouwbare en krachtige opwind- en blad-vergrendelsysteemAlle rolbandmaten van Stanley bevatten een onverslaanbaar opwindsysteem en bladvergrendeling; belangrijke ontwikkelingen die Stanley als eerste op de markt bracht met de beroemde ‘Powerlock’ rolbandmaat.

Lees meer »

Overkapping aan huis, zo doe je dat

Overkapping aan huis maken. Op zoek naar een overkapping aan huis van hout? Dan kunnen wij je wellicht helpen. In ons assortiment hebben we naast een tuinhuis of blokhut ook een overkapping of veranda waar je uit kan kiezen. Sterker nog: we maken de overkapping aan huis gewoon op maat en precies zoals jij hem hebben wil.

Lees meer »