Acties en aanbiedingen


Picknicktafel van lariks Douglas hout

Deze schitterende picknicktafel is tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 140,00.

Je zet hem makkelijk zelf in elkaar met 12 schroeven en voor je het weet zit je lekker te chillen in de tuin.

Kom langs op ons showterrein om alle picknicktafels te bekijken; we hebben ze allemaal voor je klaar gezet.


Bouwmarkt Schoonoord folder

Regelmatig laten wij folders bezorgen in en rond Schoonoord. De laatste editie(s) kun je hieronder teruglezen in PDF.

Folder week 37

Nieuwsberichten

Natuurlijk hebben we altijd wel wat te melden en die berichten kun je hieronder teruglezen. Van vacatures tot informatie over hoe je een carport bouwt of welke beits je het beste kunt gebruiken voor het tuinhout.

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws via onze gratis nieuwsbrief! Inschrijven is zo gedaan en afmelden kan ten alle tijden met één klik. Direct inschrijven voor de nieuwsbrief? Klik hier!

Vacature winkelmedewerker/ster

Wie wil er nou bij de leukste bouwmarkt van Drenthe werken? Nou, wij weten het wel! Lijkt het jou ook wat? Klanten van de beste service voorzien, de winkel netjes houden en werken in een super leuk en gezellig team?

Lees meer »

Zo kies je een rolmaat

Het meest betrouwbare en krachtige opwind- en blad-vergrendelsysteemAlle rolbandmaten van Stanley bevatten een onverslaanbaar opwindsysteem en bladvergrendeling; belangrijke ontwikkelingen die Stanley als eerste op de markt bracht met de beroemde ‘Powerlock’ rolbandmaat.

Lees meer »

Overkapping aan huis, zo doe je dat

Overkapping aan huis maken. Op zoek naar een overkapping aan huis van hout? Dan kunnen wij je wellicht helpen. In ons assortiment hebben we naast een tuinhuis of blokhut ook een overkapping of veranda waar je uit kan kiezen. Sterker nog: we maken de overkapping aan huis gewoon op maat en precies zoals jij hem hebben wil.

Lees meer »