Verf mengen

Onze specialisten mengen elke verf in elke kleur; precies zoals je 'm hebben wil.

Neem een kleurstaaltje mee van de verf die je wilt laten mengen, of (nog beter) een bestaand kleurnummer.

Verf laten mengen bij Bouwmarkt Schoonoord

Wil je graag verf in een specifieke kleur hebben, maar kun je deze nergens vinden? Dan kun je overwegen om verf te laten mengen in onze bouwmarkt. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om verf op maat te mengen, zodat je de gewenste kleur kunt creëren.

Het proces van verf mengen is relatief eenvoudig. Je kiest eerst de kleur die je wilt hebben en wij zorgen ervoor dat deze kleur precies wordt gemengd. Hiervoor worden speciale apparaten en hoogwaardige pigmenten en verven gebruikt. Zo krijg je de exacte kleur die je wilt hebben.

Verf mengen met een matte look is ook mogelijk bij ons

Bij het laten mengen van verf speelt ook de finish van de verf een rol. Wil je bijvoorbeeld matte, zijdeglans of hoogglans verf hebben? Ook dit kun je aangeven bij het mengen van de verf. Zo krijg je niet alleen de juiste kleur, maar ook de gewenste glansgraad.

Het laten mengen van verf is dus een ideale oplossing als je een specifieke kleur nodig hebt en niet wilt blijven zoeken. Het is bovendien een snelle en gemakkelijke manier om de juiste kleur te verkrijgen. Kom langs bij onze bouwmarkt en laat je verf mengen!

Wist je dat wij naast het op kleur mengen van lakverf ook muurverf in elke kleur kunnen maken die je wilt? We hebben van elke kleur een staaltje liggen, dus je kan altijd nog even kijken of het wel de juiste is.