Zo kies je een rolmaat

Gepubliceerd op 22 juni 2021 om 14:42

Het meest betrouwbare en krachtige opwind- en blad-vergrendelsysteem
Alle rolbandmaten van Stanley bevatten een onverslaanbaar opwindsysteem en bladvergrendeling; belangrijke ontwikkelingen die Stanley als eerste op de markt bracht met de beroemde ‘Powerlock’ rolbandmaat.

Tru Zero en haak voor een betere nauwkeurigheid

De sterke, genagelde eindhaak is slim bevestigd om beweging toe te staan, wat compenseert voor de eigen dikte, en garandeert de beste nauwkeurigheid bij binnen- en buitenmaten. De eindhaak op sommige modellen bevat ook een pengeleider en een cirkelmarkeerder, en onze FatMax BladeArmor tapes hebben een driewegshaak, waardoor het item van bovenaf, onderaf of vanaf de zijkant kan worden gemeten.

Bladbescherming door duurzaamheid

Kies voor veeleisende omgevingen een rolbandmaat met een Mylar® gecoate band, die 10 keer meer slijtageweerstand biedt dan de gelakte banden. De topmodellen van Stanley hebben ook de extra bescherming van BladeArmor – een thermoplastische coating op de eerste 15 cm aan het eind van de band, die wordt blootgesteld aan de ruigste behandeling.

Grotere uitrollengte maakt ze gebruiksvriendelijker

Door de gebogen stalen band, als eerste gebruikt door Stanley, kan de rolbandmaat uitgetrokken worden zonder ondersteuning, wat zeer waardevol is in situaties waar u met één hand afmetingen moet nemen in grote ruimten, zoals dakspanten of het meten in diepe uitgravingen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.