Klusservice

Wij denken graag met je mee. Of het nu gaat om de te gebruiken materialen, of om de uitvoer van een project; zoals jij het hebben wil. Maatwerk timmerwerk van uitzonderlijke kwaliteit. Onze timmerlieden bouwen veranda's, blokhutten, overkappingen, inbouwkasten, hangen zonweringen op en, als het moet, zetten ze heerlijke koffie.

Even voorstellen

Onze eigen klussendienst wordt geleid door Martin en Wensley. Zij pakken elke klus aan en doen dit met 100% motivatie. Hun drijfveer is een tevreden klant.

Netjes werken met de juiste materialen volgens de modernste voorschriften zorgt er voor dat je jaren lang plezier hebt van de uitgevoerde werkzaamheden.

Kom eens langs en maak kennis met ons klusteam, vinden ze leuk! 

Hoe wil je het hebben?

We overleggen wat je wil, maken een prijsopgave, bespreken de opleverdatum en dan gaan we aan het werk.

We maken het zoals jij het hebben wil. Zonder verrassingen.

Houtconstructies

Wij maken geen gebruik van prefab puzzeldozen die we even snel in elkaar timmeren. Hatseflats, hier een paar spijkers en wat kit en dan issie klaar. Nee, alle houten constructies die wij afleveren worden geheel met de hand en exact op maat gemaakt voor jou. Dat wat er bij jou in de tuin komt te staan, daar is er maar één van!

Zonwering en raamhorren

Het plaatsen van een zonwering, vaste hor of rolhor is kinderspel voor ons. Dankzij onze jaren lange ervaring is het zo gepiept en bovendien werken we netjes met de modernste materialen.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Lukt het niet om een project zelf af te maken, of om er überhaupt aan te beginnen? Laat ons je helpen!

Ons vak-klussers helpen je met allerhande bouw en verbouw werkzaamheden in en om het huis.