Een kast op maat?

Een kast op maat laten maken is goedkoop.

Omdat wij eigen timmerlieden in dienst hebben kunnen we de mooiste kasten en meubels op maat maken. Vertel ons wat je graag wil zien en wij gaan voor je aan de slag.

De inloopkast die je altijd al wilde hebben? Soms is een schets voldoende.

Met een kladje op papier komen wij al een heel eind. Natuurlijk meten we alles zorgvuldig na voor wij aan de slag gaan, maar voor het uitwerken van jouw idee is een kladje vaak al genoeg.

Zo krijg je een beetje een indruk van het resultaat en bovendien kunnen wij je precies vertellen met welke materialen we het beste kunnen gaan werken.

Inloopkast op maat laten maken.

Een mooie manier om de wasmachine weg te werken

Wasmachines en drogers zijn nou niet bepaald de mooiste apparaten om tegenaan te kijken. Ook hier hebben we mooie oplossingen voor. Zoals hier bijvoorbeeld: de wasmachine en droger keurig uit het zicht onttrokken. Dat ziet er een stuk opgeruimder uit.

Ombouw om de wasmachine en droger op maat maken.

Ontwerp je eigen kast op maat, inloopkast of trapkast en zie direct wat het kost.

Ontwerp je eigen trapkast of kelderkast op maat.

Met onze handige tool kun je nu zelf je kast op maat ontwerpen. Ook zie je dan meteen wat de kosten zijn. Mocht je er niet uit komen dan kunnen wij je natuurlijk helpen met het ontwerpen van je kast op maat. Onze specialisten helpen je hier graag mee.

Doe je het liever niet zelf?

Klusteam van Bouwmarkt Schoonoord.

Geen probleem! Onze ervaren timmerlieden maken precies de kast of kastdeur die jij wil hebben. Ze meten in, maken de kast en werken alles keurig af. 

Laat je kast of kastdeur door ons maken, dan weet je zeker dat het goed gaat. Meer informatie nodig? Stuur een e-mail, of kom gezellig even langs bij Bouwmarkt Schoonoord.