Overkapping aan huis, zo doe je dat

Gepubliceerd op 16 april 2021 om 15:38

Overkapping aan huis maken. Op zoek naar een overkapping aan huis van hout? Dan kunnen wij je wellicht helpen. In ons assortiment hebben we naast een tuinhuis of blokhut ook een overkapping of veranda waar je uit kan kiezen. Sterker nog: we maken de overkapping aan huis gewoon op maat en precies zoals jij hem hebben wil.

Een overkapping geeft je veel comfort omdat je ook met slecht weer toch als het ware buiten kan zitten. Je zit heerlijk uit de wind en bovendien is het onder een veranda reuze gezellig toeven.

Meten is weten

Als je een veranda aan je huis wil bouwen is het belangrijk dat je eerst een schets maakt van hoe je het ongeveer wil hebben. Het hoeft nog niet exact op maat, maar het is wel handig om vast de maten buiten op te meten. Hoe breed moet het worden, hoe hoog en welke diepte is praktisch?

Wij helpen je met het juiste materiaal

Als je alles op een rijtje hebt kom je bij ons langs en dan kijken wij samen wat je nodig hebt. Je kan op internet al veel vinden over een overkapping aan huis, maar daar staat natuurlijk lang niet alles op. Denk aan de juiste schroeven, ga je betonpoeren gebruiken of schroef je de lariks Douglas houten palen meteen met een beugel op de vloer? En misschien wil je wel een transparant dak in plaats van een versie met dakpannen.

Wat kost een overkapping aan huis?

Als we alles samen op een rijtje hebben gezet weet je ook meteen wat de kosten zijn. Een mooie overkapping hoeft echt niet duur te zijn. Sterker nog, de veranda’s die wij bouwen voor onze klanten zijn goedkoop en precies op maat gemaakt.

Je kan de veranda zo duur maken als je zelf wil door hem uit te breiden met zonneschermen, andere dakbedekking of misschien wil je de overkapping dichtmaken zodat je hem kan gebruiken als verlengstuk van je woonkamer. Alles is mogelijk; het is maar net hoe jij het hebben wil.

Wij bouwen jouw veranda of je doet het zelf, alles kan

Ons klusteam is zeer bekwaam en gespecialiseerd in houten overkappingen en tuinhuizen. We gebruiken uitsluitend hout van goede kwaliteit tegen de beste prijs. Ook als je onze hulp om te klussen niet nodig hebt helpen we je natuurlijk op weg. Je krijgt van ons gratis advies zodat jij je overkapping zelf kan maken zoals je wil.

Wil je meer weten over tuinhuizen en veranda’s, kom dan langs in onze bouwmarkt en laat je adviseren door onze specialisten. Bellen of een e-mail sturen mag natuurlijk ook.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.