Verf in elke kleur voor elk project

Een greep uit ons assortiment

In onze winkel hebben we onnoemelijk veel kleuren verf, beits en lak op voorraad. Die staan niet allemaal op de website. Hieronder vind je een aantal soorten en merken verf die je bij ons in de winkel kan kopen.

Zoek je een specifieke kleur die niet in een standaard potje zit? Geen probleem! We mengen verf in elke kleur die je wil. Vraag onze product-specialist naar de mogelijkheden.

Welke kleur je ook laat mengen, het wordt fantastisch!

Verf mengen in elke kleur.

Verf, lak, muurverf of beits voor de schutting?

Aflak verf voor hout

Het wordt pas echt mooi als je de juiste verf gebruikt voor het aflakken van het hout. Verf voor buiten (bijvoorbeeld voor de kozijnen) of verf voor binnen (bijvoorbeeld voor meubels of de trap) is verkrijgbaar in elke kleur.

Plamuur- en behang benodigdheden

Is verf niet jouw ding? Geen probleem! Maak je muren mooi glad met plamuur en kies één van onze mooie bang-motieven. Zo wordt je muur minstens zo mooi als met muurverf.

Speciale verf, lak en spuitbussen

Naast het standaard assortiment muurverf, voorstrijk en houtlak, hebben we ook een groot assortiment metaalverf, verf in spuitbussen en verf voor speciale toepassingen.
Verf meng service.

Welke kleur wil jij op de muur?

Onze product specialisten weten exact hoe ze een consistente kleur krijgen, ook als het verdeeld moet worden over meerdere potten verf.

Bouwmarkt Schoonoord mengt elke kleur verf op precies de juiste tint.

Welke kleur kunnen wij voor je mengen?