Traprenovatie

Geef je trap een tweede leven en maak hem als nieuw door te kiezen voor traprenovatie van Bouwmarkt Schoonoord.

Zo wordt je trap weer mooi

Traprenovatie zelf doen

En oude trap kun je opnieuw verven, bekleden met tapijt of opnieuw renoveren met laminaat, PVC of hout. Traprenovatie is vele malen goedkoper dan een nieuwe trap installeren. Meestal is het zelfs goedkoper dan de trap kaal te laten schuren en helemaal opnieuw in de lak te laten zetten.

Als een trap beschadigd is of door veelvuldig gebruik dusdanig versleten is dat hij niet mooi meer te maken is, dan is het altijd een goed idee om traprenovatie toe te passen.
Door je trap op te laten knappen en opnieuw te laten bekleden kies je voor een duurzame oplossing waar je nog jaren plezier van hebt en tegen de beste prijs!

Wat kost traprenovatie?

Traprenovatie is al mogelijk vanaf € 1500,- voor een standaard rechte trap van 13 treden. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Wil je ledverlichting bij elke trede, gaat de trap een hoek om of is het zelfs een wenteltrap? Ook maakt het uit waarmee je de trap wil renoveren. Hout kan een mooie oplossing zijn, maar misschien is in jouw geval laminaat of PVC wel een betere keus.

Wat is traprenovatie?

Bij traprenovatie wordt je oude trap opgeknapt als nieuw door er een nieuwe laag hout, PVC of laminaat overheen te monteren. Zo heb je aan het einde van de dag een compleet nieuwe trap die jaren mee gaat.

Hoe werkt het renoveren van een trap?

Hoe werkt traprenovatie

Bij traprenovatie blijft je oude trap behouden. De ondergrond wordt grondig schoon gemaakt, deuken worden indien nodig opgevuld, spijkers en andere oneffenheden worden verwijderd. Als de trap volledig vlak en schoon is wordt de trap opgeknapt met hout, PVC of laminaat.

Onze traprenovatie specialisten renoveren een trap al in een dag, soms sneller.

Traptreden met ledverlichting

Wil je net een beetje meer dan gewoon een standaard traprenovatie? Kies er dan voor om ledverlichting aan te brengen op de trap. Dit kan per trede, of om en om, of zelfs alleen langs de zijkant van de trap. Dim de ledverlichting tot een minimum en je hebt ’s nachts als je per ongeluk toch je bed uit moet prima zicht op de treden van de trap. Wel zo veilig!

Gratis advies op maat van onze product specialisten

De specialisten van Bouwmarkt Schoonoord helpen je met het kiezen van de juiste materialen en geven je graag advies. Zij weten als geen ander waar je aan moet denken als je kiest voor traprenovatie en wat de mogelijkheden zijn.

Kom langs in de winkel en bekijk de traprenovatie mogelijkheden.