Acties en aanbiedingen

10% korting op traprenovatie

Van 14 t/m 30 november krijg je 10% korting op traprenovatie bij Bouwmarkt Schoonoord! De korting is geldig op het materiaal dat nodig is om je trap vakkundig nieuw leven in te blazen. De montagekosten worden apart berekend.

Kom langs in de winkel en bekijk alle designs en mogelijkheden om je oude trap weer als nieuw te krijgen. Een standaard rechte trap renoveren is al mogelijk vanaf € 1600,-.


25% korting op alle Histor verf

Tijdelijk 25% korting op alle* Histor verf bij jouw favoriete bouwmarkt.

De aanbieding is geldig op o.a.:

  • Betonverf
  • Vloerverf
  • Lakken
  • Muurverf
  • Grondverf
  • Op kleur gemengde verf
  • en meer!

Histor Monodek en Revolution zijn al in de aanbieding bij ons, dus deze twee soorten zijn uitgesloten van deze actie.


Nieuwsberichten

Natuurlijk hebben we altijd wel wat te melden en die berichten kun je hieronder teruglezen. Van vacatures tot informatie over hoe je een carport bouwt of welke beits je het beste kunt gebruiken voor het tuinhout.

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws via onze gratis nieuwsbrief! Inschrijven is zo gedaan en afmelden kan ten alle tijden met één klik. Direct inschrijven voor de nieuwsbrief? Klik hier!

Vacature winkelmedewerker/ster

Wie wil er nou bij de leukste bouwmarkt van Drenthe werken? Nou, wij weten het wel! Lijkt het jou ook wat? Klanten van de beste service voorzien, de winkel netjes houden en werken in een super leuk en gezellig team?

Lees meer »

Zo kies je een rolmaat

Het meest betrouwbare en krachtige opwind- en blad-vergrendelsysteemAlle rolbandmaten van Stanley bevatten een onverslaanbaar opwindsysteem en bladvergrendeling; belangrijke ontwikkelingen die Stanley als eerste op de markt bracht met de beroemde ‘Powerlock’ rolbandmaat.

Lees meer »

Overkapping aan huis, zo doe je dat

Overkapping aan huis maken. Op zoek naar een overkapping aan huis van hout? Dan kunnen wij je wellicht helpen. In ons assortiment hebben we naast een tuinhuis of blokhut ook een overkapping of veranda waar je uit kan kiezen. Sterker nog: we maken de overkapping aan huis gewoon op maat en precies zoals jij hem hebben wil.

Lees meer »