Zelfbouw kastdeuren

Zelf een inbouwkast op maat én de kastdeuren maken? Dat is heel gemakkelijk met de schuifdeuren van StoreMax.

Schuifdeuren kastdeuren kledingkast.

Zelf een kastdeur op maat maken? Doen!

Eenvoudig zelf een schuifdeur op maat maken? Dat kan met StoreMax Basic. Of je nu een ervaren of beginnende klusser bent, met de schuifdeuren op maat creëer je een uniek uiterlijk voor elk opbergsysteem.

De schuifdeuren van StoreMax Basic zijn een praktische oplossing met een moderne uitstraling en volledig naar eigen wens samen te stellen in de sfeer van jouw woonstijl.

Kies een schuifdeur die helemaal bij jou past!

Voor iedere ruimte in huis biedt StoreMax Basic de keuze uit verschillende systemen. Lage schuifdeuren voor op zolder bij de knieschotten, kamerhoge schuifdeuren voor een kleding- of inbouwkast op maat of een robuuste deur als scheidingswand.

Maak een keuze uit een rollend of hangend systeem voor je kastdeur.

Een schuifdeursysteem bestaat uit een wielset en een rail. Hierbij he je d keuze tussen een rollende en een hangende versie. Beide oplossingen zijn functioneel en eenvoudig in gebruik.

Creëer sfeer met unieke vullingen voor de schuifdeur.

In de schuifdeursystemen voor kasten van StoreMax monteer je eenvoudig een deurvulling naar wens. Maak gebruik van plaatmateriaal of meubelpanelen. Deze materialen kun je vinden in onze bouwmarkt en onze product-specialist helpt je er graag bij. Er zijn ontelbare mogelijkheden en accessoires verkrijgbaar, dus laat je goed informeren.

Neem je schets mee naar de winkel en overleg met  onze spceiliast welke oplossing het beste voor jou is.

Maatwerk tekening inbouwkast en schuifdeuren op maat.

Probeer het zelf en ontwerp je eigen kast of schuifdeuren