De mooiste vloeren van laminaat en PVC

Smaakvol vintage grijs eiken

Een markante persoonlijkheid vraagt om een onderscheidende vloer die representatief is voor jouw karakter. Geraffineerd is deze vergrijsde vintage vloer zeker! Met de natuurgetrouwe noesten en nerven geeft het een gemêleerd beeld en de V-groef rondom benadrukt de extreem lange planken. Ga de uitdaging aan en zorg voor een briljant eindresultaat!

Wil je deze mooie vloer in het echt even zien? Kom dan langs in onze bouwmarkt. Onze product-specialist vertelt u er alles over.

Voor elke ruimte de mooiste vloer

PVC vloer in de keuken
PVC vloer in de gang van je woning.
Douwes Dekker laminaatvloer rustiek eiken.

Gerookt rustiek eiken

Een warm huis, boordevol karakter en kleur. Met deze eigentijdse vloer met prachtig decor creëer je emotie in je interieur.

Dankzij de natuurgetrouwe ‘embossed in register’ structuur, die alle noesten en nerven in het hout volgt, heb je met dit laminaat een niet van echt hout te onderscheiden vloer in huis. Hedendaagse klasse, hiermee maak je een statement!

Wil je deze mooie vloer in het echt even zien? Kom dan langs in onze bouwmarkt. Onze product-specialist vertelt u er alles over.

Meer informatie nodig?

Kom langs in Schoonoord en bekijk alle laminaatvloeren en vloeren van PVC. We hebben ze allemaal voor je op een rijtje liggen en onze product-specialist kan je er alles over vertellen.