Vacature winkelmedewerker/ster

Gepubliceerd op 25 juli 2022 om 14:42

Wie wil er nou bij de leukste bouwmarkt van Drenthe werken? Nou, wij weten het wel! Lijkt het jou ook wat? Klanten van de beste service voorzien, de winkel netjes houden en werken in een super leuk en gezellig team?

Onderstaand vind je de huidige vacatures bij Bouwmarkt Schoonoord. Is er geen vacature zichtbaar? Dan hebben we waarschijnlijk nu even niemand nodig, maar wie weet in de toekomst wel. Laat dus altijd je gegevens achter, ook als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een stageplek!

Bouwmarkt Schoonoord is op zoek naar een nieuwe collega (38-40 uur, €2.000,- / €2.500,-)!

Vind je interactie met klanten leuk en heb je zin om voornamelijk buiten hands-on op ons showterrein met tuinhout aan het werk te zijn? Dan is dit je kans!

Wat ga je doen?

Als fonkelnieuwe collega werk je na je inwerkperiode voornamelijk “achter”, zoals wij dat noemen. Vergis je niet, want “achter” is een druk gedeelte van onze gezellige bouwmarkt. Hier halen en betalen onze klanten tuinhout, bekijken ze tuinhuizen en blokhutten en vullen ze hun wagen met bouwmaterialen. Het meeste doen de klanten zelf, maar soms helpen wij ze hier een handje mee.

Omdat je veel met tuinhout (schuttingen, palen, balken en meer) werkt is het wel handig als je fysiek een beetje sterk bent. Je hebt natuurlijk een heftruck tot je beschikking, maar je zal ook wel eens wat moeten afstapelen.

Met wie heb je te maken?

Bouwmarkt Schoonoord is een zelfstandige bouwmarkt (8.000m2 incl buitenterrein) met klusmaterialen, bouwmaterialen, tuinhout, verf en heel veel meer voor de doe-het-zelver en professional in Schoonoord, Drenthe. Ons team bestaat uit 15 medewerkers en 6 dagen per week geopend. We houden van korte lijntjes en vinden service het allerbelangrijkste dat er is. Onze klant is koning!

Met wie werk je samen?

Je werkt natuurlijk niet alleen. Samen met collega’s zorg je er voor dat het buitenterrein er verzorgd uit ziet, de boel aan kant is, de winkel netjes is en onze klanten geholpen worden met de beste service.

Welke wensen hebben wij?

Hebben we specifieke wensen? Dat valt reuze mee! Je weet hoe een computer werkt (we leggen je uit hoe je de kassa moet bedienen), je bent sociaal ingesteld, je vindt het leuk om klanten te helpen, je houdt er van om goed werk af te leveren, je bent netjes en verzorgd en je bent ook bij toerbeurt inzetbaar op zaterdag, net als de rest.

Wat bieden wij?

Je krijgt van ons een goed salaris, een goede pensioenregeling, een interessante personeelskorting en bovenal word je opgenomen in een gezellig team met korte lijntjes zonder gedoe.

Interesse?

Natuurlijk wil jij werken bij de leukste bouwmarkt van Drenthe! Dat weten wij ook wel. Stuur daarom je CV en motivatie naar ons op, of breng hem zelf even langs in Schoonoord.

Tot snel!

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.